top of page

Dni meditácie v Bratislave

23.9. - 24.9. - 1.10. - 2.10.2024


Pozývame Vás na tri zaujímavé workshopy o meditácii a jeden koncert meditatívnej hudby. Workshopy sú vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých, pre všetkých, ktorým neutícha myseľ. Naplno sa ponorte do meditácie a duchovnej sily, ktorá je v nás ukrytá.

Všetky stretnutia vedú dlhoroční žiaci duchovného majstra Sri Chinmoya.


VSTUP VOĽNÝ na všetky podujatia.




23.9.2024 18:30 Workshop

Nivedak Corradini /Taliansko

Lektor meditácie Nivedak vedie milánske meditačné centrum Sri Chinmoya.

Hoci aktívne pracuje, vedie kurzy a semináre po celej Európe, ako aj na medzinárodnej úrovni.

Jeho bezplatné programy sa zameriavajú na témy vnútorného hľadania a duchovného objavovania . Workshopy zahŕňajú cvičenia pre nováčikov ako aj pravidelne meditujúcich, mantrické spevy, obsahujú praktické návrhy a osvedčené riešenia praxe bdelosti, ako aj príbehy a anekdoty vnútorného života..


Hotel Premium

Priekopy 20/A

Bratislava-Ružinov

 

24.9.2024 18:30 Workshop

Kailash Beyer /Švajčiarsko

Kailash, psychológ z Zürichu, sa špecializuje na účinky meditácie na ľudskú pohodu po mnoho rokov. Dnes vedie meditačné centrum v Zürichu a v mnohých viedol prednášky a kurzy krajín.

Humor a pokora, ticho mysle a kondícia tela môžu byť podľa neho kľúčom k životu bez stresu. Posledných 50 rokov vedie Kailash nekonvenčný život: behá maratóny, lezie na hory, vedie úspešné podniky. Cez všetky svoje zaneprázdnené predsavzatia sa pravidelným cvičením meditácie učí a praktizuje princípy, na ktorých vybudovať harmóniu plnú energie a rovnováhy.


„Meditácia zmenila môj život a môže zmeniť aj váš život no – veľmi pozitívnym spôsobom. Skúste to sami a uvidíte!"

Hotel Premium

Priekopy 20/A

Bratislava-Ružinov

 

1.10.2024 18:30 Workshop

Devashishu Torpy /Anglicko

Blízky žiak Sri Chinmoya, žije 30 rokov aktívnym životom meditácie.

Vďaka silným lekciám spojeným s disciplínou a humorným nadhľadom vie priblížiť meditáciu tak, že sa stane uchopiteľným a praktickým nástrojom pre každodenný život.

Na tomto stretnutí bude hovoriť o téme vnútorného priestoru a o tom, ako dokáže zmeniť človeku život. Jeho skúsenosti sú cenné pre každého, kto hľadá cestu k vnútornému pokoju a sebarealizácii.


Hotel Premium

Priekopy 20/A

Bratislava-Ružinov

 

2.10.2024 18:30 Koncert

Agnikana‘s Group /Česko

V hĺbke každého z nás sa skrýva neobmedzený potenciál. Pomocou starovekého umenia meditácie môžeme v sebe objaviť nové schopnosti, ktoré naplnia a obohatia náš život. Na koncerte môžete zažiť hudbu a zvuk ako meditáciu, ktoré vás privedú do ticha vášho vlastného srdca.


Dievčenská hudobná skupina Agnikana´s group s členkami z Českej a Slovenskej republiky spieva a hrá piesne Sri Chinmoya.

Za 26 rokov svojej existencie vystupovala po celej Európe a v rôznych častiach sveta.


Nemecký kultúrny dom

Barónka 3

Bratislava-Rača


 

Komentáre

Couldn’t Load Comments
Vyzerá to, že nastal technický problém. Skúste sa znova pripojiť alebo obnoviť stránku.
bottom of page