top of page

Meditácia ako liek - prednáška v Nitre

8.11.2024 NITRA

vedie Sumeru z Rakúska



Príďte si ju vyskúšať a naučiť sa jednoduché techniky, ktoré môžu zmeniť Váš život.


Pripravujeme pre vás jedinečnú prednášku o meditácii, ktorá vám otvorí dvere k vnútornému pokoju a harmónii. V dnešnom hektickom svete je čoraz dôležitejšie nájsť si čas na stíšenie mysle a načerpanie energie. Naša prednáška vám ponúkne hlbší pohľad na to, ako meditácia môže pozitívne ovplyvniť vaše duševné aj fyzické zdravie, zvýšiť koncentráciu a zlepšiť kvalitu vášho života.

Zistíte, aké rôzne techniky meditácie existujú, a naučíte sa praktické tipy, ako ich začleniť do svojho každodenného života. Čakajú vás inšpiratívne príbehy a praktické cvičenia, ktoré vám pomôžu zažiť skutočnú transformáciu.

Nezáleží na tom, či ste v meditácii nováčik alebo už máte skúsenosti – táto prednáška je otvorená pre všetkých, ktorí chcú objaviť cestu k vnútornému pokoju a nájsť rovnováhu v modernom svete. Príďte sa inšpirovať a začnite svoju cestu k spokojnejšiemu a vedomejšiemu životu!


Dr. Sumeru z Rakúska je všeobecná lekárka, ktorá sa meditácii venuje už od roku 1986. Vo svojich prednáškach zrozumiteľne a s úprimnosťou vysvetľuje výhody meditácie.

Všetci ste vítaní.

Prednáška bude v anglickom jazyku s prekladom do slovenčiny.

VSTUP VOĽNÝ

 

8.11. o 17:30h.

DOMOF CREATIVITY

Štefánikova trieda 14

NITRA

 

Commentaires


bottom of page